06 470 472 43 info@hetalternatief.nl

Het team

Ervaring, continuïteit en verbinding met onze jongeren, leidt tot echte verandering!

Om de meest complexe problematiek duurzaam op-en aan te pakken, werken wij met een ervaren en geschoold team. Langdurige ervaring in de (gesloten) jeugdzorg maakt niet alleen dat we kundig zijn, maar ook een grote drive hebben om het anders te doen. Alle medewerkers bij Het Alternatief hebben minimaal tien jaar werkervaring, die zij graag inzetten voor onze jongeren. Als het perspectief voor een jongere verloren dreigt te gaan, zien wij juist mogelijkheden voor een prachtige toekomst.

Frank

Frank

Zorgondernemer en oprichter van Het Alternatief. Frank is als ervaren hulpverlener en cognitief gedrag therapeutisch werker i.o Samen met de hoofdbehandelaar en het team verantwoordelijk voor het behandelklimaat.

Grada

Grada

Ervaren hulpverlener in de (gesloten) jeugdzorg. Warmte, humor, oprechte professionele betrokkenheid en duidelijkheid kenmerken haar stijl van werken.

Janny

Janny

Duidelijkheid, betrouwbaarheid en humor zijn belangrijke kenmeren van de werkstijl van Janny. Naast haar ervaring als pedagogische medewerker is Janny ook gezinsbehandelaar.

Samir

Samir

Vanuit verbinding, geduld en professionaliteit er echt willen zijn voor jongeren. Out of the box denken en creativiteit, kenmerkt deze ervaren hulpverlener.

Jan

Jan

Na jarenlange ervaring als gezinshuis ouder is Jan onze vaste slaapwacht.

Bart

Bart

In zijn werk als psycho motorisch therapeut helpt Bart jongeren om tot inzicht en verandering te komen. Een vertrouwelijke ‘no nonsense’ houding is kenmerkend voor zijn werkstijl.